Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -Hükümet Konağındaki bekleme alanlarına kitaplık yapıldı


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Hükümet Konağındaki bekleme alanlarında 3 kitaplık oluşturuldu.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, Hükümet Konağı girişinde vatandaşların beklemesi için tahsis edilen alanlara, Fırat Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümünde eğitim gören bir grup öğrencinin girişimiyle kitaplık yapıldı.
     Valilik tarafından oluşturulan kitaplıklara, öğrencilerin katkılarıyla toplanan kitaplar konuldu. Vali Yardımcısı Mesut Gençtürk, öğrencilerin okumayı sevdirme ve insanları okumaya yönlendirme gayretlerinin takdire şayan olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
    
     -Kutlu Doğum Haftası-
    
     Elazığ Ticaret Borsası tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Peynir Borsasında vatandaşlara peynirli ekmek ikram edildi.
     Programa, Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve davetliler katıldı.
     Dumandağ, Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerin Hz. Muhammedi tanımak ve anlamak adına faydalı olduğunu söyledi. Dumandağ, bu etkinliklerde vatandaşlarla bir araya gelmekten mutlu olduklarını belirtti.
     Duaların ardından katılımcılara peynirli ekmek ikram edildi.
    
     Muhabir: Bestami Bodruk
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER