Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden kaldırım işgali

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden kaldırım işgali denetimleri -Yapılan denetimlerde seyyar satıcılar görevlilere tepki gösterdi


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaldırım işgali yapan esnaf ve seyyar satıcılara yönelik denetim gerçekleştirdi.
     Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürü Hayati Aydının da katıldığı denetimlerde, ekipler tarafından Çarşı Mahallesi ve Hürriyet Caddesi üzerinde kaldırım işgali yapan esnaf ve seyyar satıcılara cezai işlem uygulandı.
     Daha önce yapılan uyarılara rağmen kaldırım işgallerine devam eden ve yapılan cezai işlemlere de karşı çıkan esnaf ve seyyar satıcılar, zabıta ekiplerine tepki göstererek mallarının alınmasını engellemek istedi.
     Zabıta Müdürü Hayati Aydın, denetimler sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, şehrin yaşam standartlarını yükseltmek, kaldırım işgalinden, görüntü kirliliğinden uzak düzenli ve çağdaş bir yapıya kavuşturmak amacıyla Kaldırımları Yayalar Kullansın sloganıyla bir çalışma başlattıklarını belirtti.
     Yapılan bir aylık denetimlerde esnaf ve seyyar satıcılara kaldırımları işgal etmemeleri hususunda uyarılarda bulunduklarını, hiçbir cezai işlem uygulamadıklarını belirten Aydın, yapılan tüm uyarılara rağmen kaldırım işgallerine devam eden esnaf ve seyyar satıcılara cezai işlem uygulamaya başladıklarını kaydetti.
     Öte yandan Aydın, yapılan uyarıları dikkate alan esnaf ve seyyar satıcılara ise teşekkür etti.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden kaldırım işgali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER