Elazığ Milli Eğitim Müdürü Yeniyol göreve

Elazığ Milli Eğitim Müdürü Yeniyol göreve başladı


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Aziz Yeniyol, göreve başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Yeniyol, mesajında, kültür ve sanatıyla Türkiye tarihinde önemli bir yere sahip olan Elazığda olduğu için mutluluk duyduğunu dile getirdi.
     Dinamik bir eğitim düzeyine sahip olan toplumlarda, eğiticilerin ve öğretmenlerin de sürekli bir değişim ve gelişim içinde olmaları, bu nedenle diğer kamu görevlilerinden önce eğitim yöneticileri ve öğretmenlerin dinamizme yönelmeleri, toplumun kültürel, sosyal ve ekonomik değişme ve gelişimlerine ayak uydurmaları gerektiğini kaydeden Yeniyol, şunları ifade etti:
     Ülkeler, küreselleşme sürecine göre eğitim sistemlerini uyarlama ve küreselleşen dünyanın evrensel değerlerine uygun bir eğitimi gerçekleştirme çabası içindedirler. Bu çabayı ortaya koymada eğitim yöneticilerine, öğretmenlere, müteşebbis insanlara ve eğitim örgütleriyle ilintili tüm paydaşlara önemli görevler düşmektedir.
     Aziz Yeniyol, görevi süresince bütün eğitim yöneticilerinin, öğretmenlerin ve çalışanlarının her zaman yanında olacağını vurguladı.
    
     Muhabir: Bestami Bodruk / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Elazığ Milli Eğitim Müdürü Yeniyol göreve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER