Elazığsporda Süper Lige yükselme şöleni

Elazığsporda Süper Lige yükselme şöleni -Elazığsporun TFF 1. Ligden Spor Toto Süper Lige yükselmesi şölenle kutlandı -Etkinlikte, Elazığsporlu futbolcu Ozan Tahtaişleyen, kız arkadaşına evlenme teklif etti (Fotoğraflı


ELAZIĞ (A.A) - Elazığsporun TFF 1. Ligden Spor Toto Süper Lige yükselmesi şölenle kutlandı. Etkinlikte, Elazığsporlu futbolcu Ozan Tahtaişleyen, kız arkadaşına evlenme teklif etti.
     Atatürk Stadında düzenlenen etkinlikte Dünya Kuran Okuma Birincisi Remzi Er, ezan ve Kuranı Kerim, ardından İstiklal marşı okudu.
     Vali Muammer Erol, törende yaptığı konuşmada, Elazığsporu tebrik etti, başarının elde edilmesine vesile olan tüm emek ve gayret sahiplerini kutladı.
     Bu şampiyonluğun Elazığ için Elazığlılar için sevgi, kardeşlik, barış ve Elazığın zenginliklerini, potansiyelini harekete geçirmek adına bir fırsat, olduğunu ifade eden Erol, İnşallah Süper Lige geçişimiz, bulunuşumuz, kalışımız, oralarda yaşayacağımız mutluluklar, çabalar, gayretler yine bugüne kadar olduğu gibi tüm Elazığlıların emek ve gayreti ile istediğimiz, hak ettiğimiz noktalara erişir ve İnşallah bu başarılar bu gayretler başta spor, futbol olmak üzere her alanda Elazığlıların daha güzel günlere ulaşması için bir vesile olur diye ümit ediyorum dedi.
     Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, göreve geldiklerinde kulübün çok zor bir dönemde olduğunu söyledi.
     İnançla yola çıktıklarını, sonuna kadar mücadele ettiklerini, bunları yaparken de açık, şeffaf ve dürüst kimliklerinden taviz vermediklerini, dik durup, eğilmediklerini dile getiren Öztürk, Kıymet bildik, vefalı dostlarımızı da unutmadık, unutmayacağız diye konuştu.
     Kulübü 22 milyon lira borçla devraldıklarını, kongrenin ardından hazırladıkları 6 milyon 800 bin liralık tahmini bütçeyi primleri artırmalarına rağmen altında kalarak sezonu kapattıklarını ifade eden Öztürk, şunları söyledi:
     Elazığspor bu şehrin en büyük sivil toplum örgütüdür. Elazığspor bacasız bir fabrikadır, sosyal aktivitesidir, markadır, yeni yatırım alanlarından biridir. Biz Elazığdaki ve il dışındaki değerli iş adamlarımızı bu yatırımdan nasiplenmeye davet ediyoruz. Süper Ligde kalıcı olmak adına kurmuş olduğumuz şirketten pay alarak hem sahiplenme, hem de kar ortaklığı yolunu açmış bulunmaktayız. Ayrıca alt yapıya gereken değeri vererek 40 bin kişilik statla birlikte kapalı, açık yüzme havuzları, tenis kortları, basketbol sahaları yürüyüş parkurları ve piknik alanlarıyla bu projeler hayata geçirildiğinde Elazığımızda çok yakın zamanda milli maçların yapıldığını, olimpiyatların düzenlenebileceğini, çeşitli spor faaliyetlerinin gerçekleştirebileceğini, doğunun cazibe merkezi haline geldiğini görür gibi oluyorum.
    
     -Kız arkadaşına evlilik teklif etti-
    
     Etkinlikte Elazığspor U 13, U 14, U 15, U 16 ve A 2 takımları taraftarlara tanıtıldı. Elazığspor idari ve teknik görevlileri ile futbolcular havai fişek gösterisi eşliğinde sahanın ortasında kurulmuş olan platforma çağrıldı.
     Futbolcuların çağrılmasının ardından futbolcu Ozan Tahtaişleyen mikrofonu alarak kendisine destekte bulunan herkese teşekkür etti. Tahtaişleyen kız arkadaşına da teşekkür ederek, platform üzerinde diz çöküp evlenme teklif etti.
     Tahtaişleyenin tribünde bulunan kız arkadaşı Melike ise teklife evet diye cevap verdi. Platforma gelen Melike, Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ve teknik direktör Bülent Uygun nezaretinde birbirlerini eş olarak kabul ettiklerini bildirdi.
     Kulüp Başkanı Öztürk, Teknik Direktör Uyguna kupa verdi, Uygun da kupayı futbolculara verdi. Başkan Öztürk, ayrıca Vali Muammer Erola isminin yazılı olduğu Elazığspor forması hediye etti.
     Törende mehter takımı ile Ömer Danış ve Bülent Serttaş konser verdi, halk oyunları gösterisi sunuldu.
     (EMH-FNS-ERD)
<< Önceki Haber Elazığsporda Süper Lige yükselme şöleni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER