Elbistandan kısa kısa

Elbistandan kısa kısa -Öğrenciler yararına kermes


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Elbistanda öğrenciler yararına "Hayır çarşısı kermesi" açıldı.
     Fatih Öğrenci Yurtları tarafından İtfaiye Müdürlüğü yanındaki boş alanda düzenlenen kermesin açılışında ilçe müftüsü Abdussamet Pat dua okudu.
     Yurt yetkilisi Şuayip Kaya, kermeste yer alan ürünler hakkında bilgi verdi.
     Kermeste seyir amacıyla getirilen deve izleyicilerin ilgi odağı oldu.
     Kermes 16 Mayısa kadar açık kalacak.
     Törene Kaymakam Metin Maytalman, Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı, Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ve İlçe Tarım Müdürü Recep Yılmaz ile vatandaşlar katıldı.
    
     -Kuran-ı Kerimi güzel okuyan öğrencilere ödül
    
     Elbistan Müftülüğünün düzenlediği "Kuran-ı Kerimi yüzünden güzel okuma- yarışmasında derece elde eden öğrenciler altınla ödüllendirildi.
     İlçe Müftüsü Abdussamet Pat, Elbistan 48 kurstan 50 öğrencinin katıldığı yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
     Ödül alarışmada ödül alan öğrencilerin başta anne, baba ve öğretmenlerine teşekkür eden Pat, "Öğrencilerimizi okumaya teşvik eden, kurslara gönderen, kursların bilinmesine yardımcı olan herkesten Allah razı olsun diyorum" dedi.
     Yarışmada 17 yaş üzeri bayanlarda Mine Öztürk, Esin Konak, Hacer Maraşlı ilk üç dereceyi kazandı. 17 yaş altı erkekler ile bayanlar kategorisinde ise Mehmet Emin Güneş ve Resmi Gül Karakız birinciliğe layık görüldü. Güneş ve Karakız Kahramanmaraşta il yarışmasına katılacak.
    
     Muhabir: Kenan Arayıcı
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Elbistandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER