Elginkan Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim

Elginkan Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Özen: -Amacımız, ülke sanayisinin ihtiyaç duyduğu vasıflı işgücü yetiştirilmesine katkı sağlamaktır


BOLU (A.A) - Bolu Elginkan Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Murat Özen, ülke sanayisinin ihtiyaç duyduğu vasıflı iş gücünü yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.
     Göreve yeni atanan Özen, Vali İbrahim Özçimeni ziyaret etti. Vakıf hakkında bilgi veren Özen, sanayi sektörünün ihtiyaçlarına yönelik çalışma yürüttüklerini anlattı.
     Özen, Türkiyenin sanayi alanında gelişim sağladığını vurgulayarak, Amacımız, ülke sanayisinin ihtiyaç duyduğu vasıflı iş gücü yetiştirilmesine katkı sağlamaktır. Bu suretle ülkenin istihdam imkanlarını artırıcı eğitim çalışmalarına katkıda bulunmak için okullar, eğitim kurumları açmak ve işletmektir dedi.
     Yaz kursları hakkında bilgi veren Özen, şunları söyledi:
     Yaz kursu adı altında 5 kursumuz bulunmaktadır. Kurslarımızı vakfımızın internet sitesinden de duyurusunu yapıyoruz. 2010 yılında uzaktan eğitime geçtik. 2011 yılında bunu fiilen uyguluyoruz. Bu sayede kursiyerlerimiz internet üzerinden online olarak eğitim alabilecekler. 2003 yılında açılan Bolu Elginkan Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğünde açıldığı günden bu zamana 48 bin kursiyere eğitim verdik.
     Vali İbrahim Özçimen de Sizden önceki müdürlerimizle olduğu gibi sizinle de aynı şekilde koordineli olarak çalışmalar yapacağız. Açılacak kurslarda vatandaşlarımızın aile ekonomisine katkı sağlayıcı ve onlara el becerisi kazandırıcı kursların açılmasına önem vermeliyiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş / Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Elginkan Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER