Elini çabuk tutan mazotu kaptı

Elini çabuk tutan mazotu kaptı -Edirne Ticaret Borsası, yeni mahsul hububat getiren 2 çiftçiye 100er litre mazot armağan etti


EDİRNE (A.A) - Edirne Ticaret Borsasına yeni mahsul arpa ve buğday getiren iki çiftçiye 100er litre mazot hediye edildi.
     Edirne Valisi Gökhan Sözer, borsanın salonunda düzenlenen hasat sezonu töreninde yaptığı konuşmada, Trakyanın buğday, çeltik ve ayçiçeğinde önemli üretim merkezi olduğunu söyledi.
     Bu yıl buğdaydaki rekoltenin sevindirici olduğunu ifade eden Vali Sözer, aynı verimin ayçiçeği ve çeltikte de olmasını umut ettiğini belirtti.
     Borsa Başkanı Mustafa Yardımcı da her hasat döneminin çiftçi için bayram sevinciyle eş değer olduğunu belirterek, Bu heyecanın göstergesi olarak üreticilerimizi ödüllendirmek borsamızın bir geleneği haline gelmiştir. Satışa arz edilmek üzere borsamıza getirilen buğdayların analiz sonuçları sevindirici dedi.
     Konuşmaların ardından, borsaya yeni mahsul arpa getiren Ahmet Kasap ve yeni mahsul buğday getiren Ahmet Yürüke, Selimiye Camisi işlemeli seramik tabak ve 100 litre mazot armağanları düzenlenen törenle verildi.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Elini çabuk tutan mazotu kaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER