Emetteki Haydi Çocuklar Namaza kampanyası

Emetteki Haydi Çocuklar Namaza kampanyası -Kampanyaya katılan çocuklara, kurayla çeşitli hediyeler verildi


KÜTAHYA (A.A) - Emet Müftülüğünce düzenlenen Haydi Çocuklar Namaza kampanyasına katılan çocuklara, kurayla çeşitli hediyeler verildi.
     Emet Müftüsü İsmail Temur, Emet Thermal Otelde gerçekleştirilen ödül töreninde, iki ay süren kampanya çerçevesinde başlangıçta 10 çocuğa hediye vermeyi düşündüklerini, ancak organizasyona gösterilen ilgi sonrası tüm çocuklara hediye vermeye çalıştıklarını söyledi.
     Kampanyaya desteklerinden dolayı Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerine teşekkür eden Temur, Bu kampanyayla camilerimiz iki ay çocuklarımızla cıvıl cıvıl oldu. Sadece çocuklarımız değil, anne ve babaları da bu heyecanı yaşadı. İlçede çocuğunu sabah namazına götüren anneler gördüm. Bu çocuklarımızın bundan sonraki hayatlarının merkezlerinde namaz ve camiler olacaktır dedi.
     Daha sonra, kampanyaya katılan 700 çocuk arasından devamsızlık yapmayan 44ü arasında kura çekilerek, Bayram Zorlu, Mehmet Gümüşay, Furkan Cam, Mehmet Özkan, Veli Aydın ve Elif İmamoğluna birer bilgisayar hediye edildi. Emet Belediyesinin 50 bisiklet temin ettiği kampanyada 74 çocuğa bisiklet, 68 çocuğa birer gramlık altın, 80 çocuğa 0,5er gramlık altın, 125 çocuğa mp3 çalar, 350 çocuğa da kol saati verildi.
     Törene, AK Parti Kütahya milletvekilleri İdris Bal ve Vural Kavuncu, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut Kaya, Kütahya Müftüsü Mustafa Üskülüplü, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bazı daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Abdülkadir Ekmekçioğlu / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Emetteki Haydi Çocuklar Namaza kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER