Emniyet kemeri için şampiyonlar yollarda

Emniyet kemeri için şampiyonlar yollarda -Motokros, güreş ve tekvandoda Türkiye birinciliği ve üçüncülüğü elde eden sporcular ile Dursunbey Belediye Spor Kulübü oyuncuları, emniyet kemeri kullanımının artırılması için sürücülere broşür dağı


BALIKESİR (A.A) - Dursunbey ilçesinde, Motokros, güreş ve tekvandoda Türkiye birinciliği ve üçüncülüğü elde eden sporcular ile Dursunbey Belediye Spor Kulübü oyuncuları, emniyet kemeri kullanımının artırılması için sürücülere broşür dağıttı.
     Dursunbey Emniyet Müdürlüğü, Dursunbeyli Emniyet Kemeri Takıyor projesi kapsamında yürütülen eğitim çalışmalarında sürücülere, ilçenin bazı spor dallarında adını duyurmuş, dereceler elde etmiş sporcularla ulaştı.
     Yapılan çalışmada, Susurlukta gerçekleştirilen Motokros Türkiye Şampiyonasının birincisi Mehmet Çelik, 14-15 Yaş Türkiye Serbest Güreş Şampiyonalarında birincilik ve ikincilik elde eden Halil İnce, tekvandoda Türkiye üçüncülüğü ve dördüncülüğü bulunan Meryem Ünal ile Dursunbey Belediye Spor Kulübü sporcuları, cadde ve kavşaklarda, sürücülere emniyet kemeri kullanımına ilişkin broşür dağıttı.
     Meryem Ünal ve Mehmet Çelik, kendi spor dallarının giysileriyle çalışmaya katıldı.
     İlçe Emniyet Müdürü Naki Ateş, proje kapsamında Dursunbey Belediye Spor Kulübü Başkanı Erdem Özer ile görüştüklerini ve farklı bir çalışmaya imza attıklarını belirterek, Türkiyede dereceler elde etmiş sporcularla sürücülerin dikkatini çekmeye çalıştıklarını söyledi.
     Erdem Özer ise Dursunbeyin gurur kaynaklarının farklı bir amaç için buluştuğunu belirterek, Emniyet kemeri takılmasının, alışkanlık haline getirmeyi planlıyoruz. Sporcularımızla daha fazla dikkat çekileceğini ve uygulama neticesinde halkın daha çok bilinçleneceğine inanıyorum dedi.
    
     Muhabir : Dursunbey / Zafer Akpınar
     Yayıncı : Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Emniyet kemeri için şampiyonlar yollarda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER