Emniyet Müdürlüğünden vatandaşlara sahur yemeği

Emniyet Müdürlüğünden vatandaşlara sahur yemeği


AĞRI (A.A) - Ağrı Emniyet Müdürlüğü tarafından şoförlere sahur yemeği verildi.
     Polis ekipleri, Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde durdurdukları araçlarda bulunan şoför ve yolculara sahur yemeği ikram etti.
     Sahur yapan yolculardan İran vatandaşı Ali Ekber Yusesi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, emniyetin yaptığı uygulamadan mutlu olduklarını belirterek, Türkiyenin misafirperver bir ülke olduğunu söyledi.
     Polisin genellikle evrak sormak için araçları durdurduğunu anımsatan Yusesi, Daha önce bizi durdurduklarında evrak soruyorlardı. Şimdi ise yemeğe davet ettiler. Bu çok hoş bir davranış. Gece yolculuk yapanlara yardımcı oluyorlar diye konuştu.
     Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Sezgin Tezel de bazı vatandaşların söz konusu uygulama karşısında şaşırdığını ifade ederek, şöyle dedi:
     Biz araçları durdurduğumuzda şoförler evraklarını çıkarıyorlar, ama bizim davetimizi duyunca şaşırıyorlar. Biz gece yolculuk yapanların, daha sağlıklı yolculuk yapması için böyle bir uygulama başlattık. Hem masa kurduk hem de kumanya veriyoruz. İsteyen gelip oturuyor, isteyene de kumanya veriyoruz. Özellikle uzun yol şoförleri gelip sahur yapıyorlar.
     Uygulamanın ramazan boyunca devam edeceği belirtildi.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Emniyet Müdürlüğünden vatandaşlara sahur yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER