Emniyet Müdürü Yılmaz, Korkutelililerle biraraya geldi

Emniyet Müdürü Yılmaz, Korkutelililerle biraraya geldi


ANTALYA (A.A) - Antalya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Korkuteli ilçesinde huzur toplantısı gerçekleştirdi.
     Korkuteli ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, mahalle muhtarları ve esnafın katıldığı toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Yılmaz, emniyet teşkilatındaki hizmetlerin insan odaklı olması gerektiğini söyledi. Vatandaşın memnuniyetinin sağlanması için emniyet hizmetleri alanında bir çok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerine dikkati çeken Yılmaz, İnsanlarla içiçe olmalıyız. Halk bize her zaman doğruyu söylüyor. Sokağın sesine kulak vermeliyiz. Vatandaşın güvenini kazanmayan hiçbir kurumun başarı şansı olamaz. Hedefimiz hizmette verimliliği artırmak için vatandaşın güvenini kazanmak dedi.
     Yılmaz, vatandaşın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla suç analizi çalışmaları ve suçların oluşmadan önlenmesine yönelik alınan güvenlik tedbirlerini artırdıklarının altını çizdi.
     Korkutelinin güvenli bir ilçe olduğunu söyleyen Yılmaz, Korkutelili vatandaşların hassas ve sağduyulu yaklaşımları sayesinde cana ve mala karşı işlenen suçların önemli ölçüde azaldığını vurguladı. Yılmaz, yaz aylarında Korkuteli nüfusunun arttığını ve bu nedenle trafik sorunlarının yaşandığını dile getirdi. Yılmaz, bu sorunları çözmek için trafik hizmetlerindeki personel sayısını artıracaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Emniyet Müdürü Yılmaz, Korkutelililerle biraraya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER