Engelli vatandaşın motor sevinci

Engelli vatandaşın motor sevinci


GAZİANTEP (A.A) - Nizip ilçesinde bir ay içerisinde ikinci kez çalınan motosikletine yeniden kavuşan Halil Eser Elime ayağıma yeniden kavuştum dedi.
     Yeşilevler Mahallesi Taşköprü Caddesinde belediyenin kendisine verdiği tek odalı evde oturan engelli Halil Eserin (53), ikinci kez aynı yerden çalınan engelli motosikleti çalındıktan bir gün sonra Gaziantep-Şanlıurfa karayolu 25. kilometresinde jandarma ekipleri tarafından yol kenarında terk edilmiş olarak bulundu.
     Motosikletinin bulunduğu haberini alan Eser, Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinden motosikletini teslim alarak yeniden motosikletine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.
     Eser yaptığı açıklamada, Bu motosiklet benim kısmetim, benim elim ayağım eğer bu motosikletim olmasa benim halim çok kötüydü, ben zaten yalnız yaşayan ve kendi işlerimi zor gören biriyim. Bundan üç gün önce motosikletim çalındığı için sizinle üzüntümü, bugün ise motosikletime yeniden kavuştuğum için mutluluğumu paylaşıyorum diye konuştu.
     Eser, motosikletini bulunup kendisine teslim eden Nizip İlçe Jandarma Komutanlığı ve Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerine teşekkür ettiğini belirtti.
     3 gün önce çalınan motosikletin, çalınma anı Nizip Belediyesinin güvenlik kamerasına yansımış, görüntülerde, 16-17 yaşlarındaki bir gencin, bir süre uğraştıktan sonra motosikleti çalıştırarak hızla buradan uzaklaştığı görülmüştü.
     Polis ekipleri, görüntülerden yola çıkarak eşkali belirlenen zanlıyı yakalamak için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Engelli vatandaşın motor sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER