Engelliler için akülü araç dolum istasyonu

Engelliler için akülü araç dolum istasyonu açıldı -Afyonkarahisar Belediye Başkanı Çoban: -Engelli kardeşlerim gelerek çok kısa bir sürede özel bir cihazdan herhangi bir ücret ödemeden akülü araçlarını şarj edip tekrar yollarına d


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, engelliler için akülü araç dolum istasyonu açılışında, Engelli kardeşlerim gelerek çok kısa bir sürede özel bir cihazdan herhangi bir ücret ödemeden akülü araçlarını şarj edip tekrar yollarına devam edebilecekler dedi.
     Çoban, engelliler için akülü araç dolum istasyonunın açılış törenine katıldı.
     Belediye olarak engellilerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Çoban, akülü araç dağıtımında Türkiyede rekor kırdıklarını kaydetti.
     Bugüne kadar 235 engelliye akülü araç dağıttıklarını ifade eden Çoban, şöyle konuştu:
     Sadece Afyonkarahisar merkez değil Afyonkarahisarın tüm ilçelerinde beldelerinde köylerinde ihtiyaç sahibi ne kadar insan varsa bunlara akülü araç dağıtımı gerçekleştirdik. Bunun yanında Eskişehire, Kütahyaya, Burdura, Antalyaya hatta buradan Siirte Gümüşhaneye Bayburta ve Çoruma akülü araç gönderdik. Şu anda da 10 adet akülü aracı Afyonkarahisarda oturan vatandaşlarımıza vereceğiz. Bunun yanında akülü araçlarla çarşıya şehir merkezine gelen vatandaşlarımızın olur ki aküsü bitebilir yolda kalmasınlar düşüncesiyle şehrin bu noktasında Afyonkarahisarda ilk defa bir şarj dolum istasyonu hizmete açıyoruz. Burada engelli kardeşlerim gelerek çok kısa bir sürede özel bir cihazdan herhangi bir ücret ödemeden akülü araçlarını şarj edip tekrar yollarına devam edebilecekler.
     Altı Nokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Mesut Yurt da Afyonkarahisar Belediyesinin engellileri duygulandıran hizmetler sunduğunu bildirdi.
     Konuşmaların ardından 10 engelli vatandaşa akülü araçları teslim edilirken, dolum istasyonunun da açılışı gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Engelliler için akülü araç dolum istasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER