Engelsiz Meclisi, Başkan Sözeni ziyaret etti

Engelsiz Meclisi, Başkan Sözeni ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Manavgat Kent Konseyi Engelsiz Meclisi yönetim kurulu üyeleri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözeni ziyaret etti
     Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Manavgat Kent Konseyi Engelsiz Meclis Başkanı Hüseyin Boz ve Engelsiz Meclis Sekreteri Gözde Seval Ergün ile üyeler Adem Küçükmumcu, İsmail Erdoğan ve Salih Koçhan katıldı.
     Ziyarette Manavgat Koordinasyon Merkezi Projesini anlatan Boz, 10-16 Mayıs tarihlerinde kentte Engelliler Haftası organizasyonu yapacaklarını söyledi.
     Sözen de Kent Konseyi bünyesinde kurulan Engelsiz Meclisinin çalışmalarını her zaman desteklediklerini, Engelliler Haftası etkinliklerinde de mutlaka katkı yapacaklarını kaydetti.
     Sözen, Kent Konseyinin Engelsiz Meclisinin çalışmalarından birisi olan "Engelsiz Kent projesi"ni desteklediklerini vurgulayarak belediye çalışmalarını bu alanda yürüteceklerini söyledi.
     Sözen, "Manavgatı Engelsiz Kent yapma girişimlerimiz devam ediyor ve bu konuda çok hassasız. Hayata geçirdiğimiz tüm projelerde engelli vatandaşlarımızı düşünüyoruz. Engelli vatandaşlarımızı her zaman hazırladığımız projelerimizin baş köşesine yerleştirdik. Irmak kıyısı, kültür merkezi, gençlik merkezi, stadyum gibi büyük projelerimizde engellilerimizin rahatça girip çıkabilecekleri oluşumları planladık. Bunun dışında ise kullanılan kaldırım ve geçitlerde de engelli rampalarımızı unutmadık. Belediye girişimize engelli rampamızı yaptık. Yeni açılan yol ve kaldırım çalışmalarımızda da aynı hassasiyeti gösteriyoruz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Manavgatı engelli vatandaşlarımızın rahatça yaşayacağı bir kent haline getireceğiz" diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Engelsiz Meclisi, Başkan Sözeni ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER