Enver Kurttepeli Anadolu Lisesinin bahçesi asfaltlanıyor

Enver Kurttepeli Anadolu Lisesinin bahçesi asfaltlanıyor


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki tüm ana cadde, bulvar ve kavşaklar Akıllı Dokunuş Projesi ile yeniden düzenlenirken, okulların da bahçeleri asfaltlanıyor.
     Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı Yol Müdürlüğü ekiplerince bahçesi asfaltlanan Enver Kurttepeli Anadolu Lisesini ziyaret ederek, çalışmaları denetledi.
     Çalışmalarla ilgili Yol Müdürü Hüseyin Dündardan bilgi alan ve Okul Müdürü Yusuf Gültekinle görüşen Aldırmaz, bugüne kadar 35 okulda çeşitli düzenlemeler yapıldığını kaydetti.
     Okul bahçelerinin asfaltlandığını, basketbol, voleybol sahaları yapıldığını, ihtiyacı olan okullara masa tenisi hediye edildiğini ifade eden Aldırmaz, Bir yandan öğrencilerin yaşamlarını kolaylaştırıyor, bir yandan da eli öpülesi öğretmenlerimize hizmet veriyoruz dedi.
     Okul Müdürü Yusuf Gültekin de, bahçenin asfaltlanması nedeniyle Aldırmaza teşekkür ederek, Okulumuza gelmekle bizleri mutlu ettiler. Öğretmenlerim, öğrencilerim ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum dedi.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Enver Kurttepeli Anadolu Lisesinin bahçesi asfaltlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER