Ercişte 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği

Ercişte 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği


VAN (A.A) - Erciş Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
     Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu ve belediye meclis üyeleri, ilçe merkezindeki ilk ve orta okullarda görevli öğretmenlere karanfil dağıtarak, öğretmenlerin gününü kutladı.
     Öğretmenler için yemek programı düzenleyen Başkan Arapoğlu, öğretmenler gününün hafta sonuna denk gelmesi ve bazı öğretmenlerin ilçe dışında olmasını dikkate alarak, programı hafta için de düzenlediklerini söyledi.
     Arapoğlu, 23 Ekim ve 9 Kasım 2011 tarihinde ilçe olarak çok büyük acılar yaşadık. 23 Ekim depreminde ilçemizde ve Van ilimizde 644 insanımız hayatını kaybetti. Eğitim camiamızda çok ciddi kayıplarımız oldu. Allah, ülkemize ve milletimiz bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Erciş depreminde öğretmenlerimiz çok candan çalıştı. İlçem ve şahsım adına sizlere çok teşekkür ediyorum dedi.
     İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Erdoğan ise, Erciş Belediyesinin her 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenleri ağırladığını belirterek, Başkan Arapoğluna teşekkür etti.
     Programa, İlçe Kaymakamı Barboros Baran, Garnizon Komutan Vekili Topçu Yarbay Kazım Silen, Cumhuriyet Başsavcısı Kerem Arabacı, Adalet Komisyon Başkanı Hasan Ercan, İlçe Emniyet Müdürü Murat Huy, oda ve dernek yöneticileri ile öğretmenler katıldı.
    
     Muhabir: Ali Dağer / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Ercişte 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER