Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi -Adanasporda galibiyet sevinci


ADANA (A.A) - Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi 6. Grup takımlarından Adanaspor, Ankara Üniversitesini 100 - 49 yendiği maçın sevincini yaşıyor.
     Adanaspordan yapılan açıklamaya göre, Adanaspor Baş Antrenörü Serhan Aydanarığ, Ankara Üniversitesi maçının belli bölümlerinde istedikleri seviyede oyun oynayamadıklarını belirtti.
     Maçın tamamını iyi bir seviyede oynayabilmek için takım halinde üst düzey mücadele etmeleri gerektiğini bildiren Aydanarığ, şunları kaydetti:
     Bazı oyuncularımızda sıkıntılar var. Onları da bu seviyeye çektiğimizde maçın tamamında istediğimiz basketbolu oynayan bir takım olacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımıza maça geldikleri ve bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.
     Kulüp Başkanı Tevriz Dura ise, takımlarının yavaş yavaş form tutmaya başladığını belirterek, Ligde bir yandan trilyonluk takımlar, bir yandan da çok düşük maliyetli takımlar var. Arada büyük bir güç dengesizliği oluşuyor. Basketbolda mutlaka 3. Lig kurulmalı, bu ligin bir geliri de olmalı. Bölgesel Lig devam etmeli, mutlaka buraya da yaş sınırı getirilmeli. 45 - 50 yaşındaki insanların oynadığı bu lig Türk Basketboluna hiç bir şey kazandırmaz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER