Erzurumda okul müdürünün bıçakla yaralanması

Erzurumda okul müdürünün bıçakla yaralanması -Öğretmen ve öğrenciler, saldırıyı derse girmeyerek protesto etti


ERZURUM (A.A) - Palandöken ilçesinde Nafizbey Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Kenan Kayanın geçen cuma günü bıçaklı saldırıya uğramasını öğretmen ve öğrenciler derse girmeyerek protesto etti.
     Eğitim-Bir-Sen Erzurum Şube Başkanı Zinnur Şimşek, Okul Aile Biriliği üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler, saldırının olduğu okul bahçesinde toplandı.
     Şimşek, burada yaptığı açıklamada, öğretmen ve öğrencilerin bir gün derse girmeme kararına destek verdiklerini söyledi.
     Okullarda şiddet olaylarının her geçen gün arttığını belirten Şimşek, Öğretmenimize yapılan bu çirkin saldırıyı bir kez daha şiddetle kınıyoruz. Gayesi sadece öğrenci yetiştirmek olan öğretmenlerin böylesine şiddet olaylarından korunması için gereken adımlar atılmalı. Buradan Milli Eğitim Bakanımıza sesleniyorum. Şiddete uğrayan öğretmenlere özel hat oluşturulsun diye konuştu.
     Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Murat Resuloğlu da öğretmenlere yapılan saldırıları kınadıklarını ifade ederek, şiddete meyilli öğrencilerin rehabilite edilmesi gerektiğini kaydetti.
     11. sınıf öğrencisi İbrahim Coşkun da saldırıya üzüldüklerini, öğretmenlerine destek vermek için derslere girmeme kararı aldıklarını söyledi.
     (SL-AKS-HAN)
<< Önceki Haber Erzurumda okul müdürünün bıçakla yaralanması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER