Erzurumda trafik kazaları, MOBESE kameralarına yansıdı

Erzurumda trafik kazaları, MOBESE kameralarına yansıdı (Görüntülü)


ERZURUM (A.A) - Erzurumda meydana gelen bazı trafik kazaları, MOBESE kameralarınca kaydedildi.
     Kent merkezinde farklı noktalara yerleştirilen kameralara, dikkatsizlik, kırmızı ışık ihlali ve aşırı hız nedeniyle meydana gelen trafik kazaları yansıdı.
     Görüntülerde Dadaşkent semtindeki bir kavşakta, otomobilin yola aniden çıkan yayaya çarparak yaralanmasına neden olduğu an yer alıyor.
     Karayolları kavşağında ise kameraya yansıyan görüntüde bir minibüsle otomobilin çarpışması anı görülüyor. Aynı kavşakta bazı araçların karıştığı kazalarda kameralara yansıyor.
     Erzurum-Çat karayolu üzerinde kontrolünü kaybeden bir minibüsün refüje çıktıktan sonra karşı yönden gelen özel halk otobüsüne çarparak durabilmesi de kameralarca görüntüleniyor.
     Büyükşehir Belediyesi önündeki kavşakta ise kontrolünü kaybeden motosikletin sürücüsü ve çarptığı kişinin düşüş anı görüntülere yansıdı.
     Yenişehir Mahallesi TEMA kavşağında servisten inen bir yayaya, yolun karşı tarafına geçmeye çalışırken hızla gelen bir otomobilin çarpması kameralara yansıyor.
     Kongre Caddesi üzerinde seyir halindeki bir minibüsün, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarpması da MOBESE kameralarınca kaydedildi.
     Havuzbaşı kavşağındaki MOBESE kamerasına takılan başka bir görüntüde otomobilin aniden yola çıkan yayaya çarptığı an görülüyor.
     Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, sürücüleri ve yayaları kurallara uymaları konusunda uyararak, kazaların dikkatsizlik sonucu meydana geldiğine dikkati çekti.
    
     Muhabir: Hasan Özkal
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurumda trafik kazaları, MOBESE kameralarına yansıdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER