Erzurumda uyuşturucu operasyonu

Erzurumda uyuşturucu operasyonu -Erzurum ve Bursada eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 2si tutuklandı


ERZURUM (A.A) - Erzurum ve Bursada eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 2si tutuklandı.
     İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma başlattı.
     Dağ Mahallesi tren garı mevkisi ile taş mağazalar civarında, sokak satıcılığı yöntemiyle ecstasy hap ve esrar maddesi satışı yaptıkları belirlenen bazı kişiler yakın takibe alındı.
     Operasyon kapsamında 13 ayrı uyuşturucu satışı ve nakli olayında toplam 1 kilo 120 gram esrar maddesi ve 189 adet ecstasy hap ele geçirildi. 17 şüpheli hakkında, kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak suçundan işlem yapıldı.
     Bu arada, aynı soruşturma kapsamında Bursa ve Erzurumda eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda 11 kişi gözaltına alındı. Söz konusu kişilerde T.A. ile V.Y., uyuşturucu nakletmek suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
     Diğer kişilerden 2si emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı, 7 kişi de uyuşturucu madde ticareti yapmak, satmak ve kullanmak suçundan adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız / Muharrem Aksakallı
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu
<< Önceki Haber Erzurumda uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER