Erzurumdaki cinayet davası

Erzurumdaki cinayet davası -Arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan ve bir kişinin öldürüldüğü olaya ilişkin açılan davada 11 kişinin yargılanmasına devam edildi


ERZURUM (A.A) - Erzurumda arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında çıkan ve bir kişinin öldürüldüğü, 10 kişinin de yaralandığı olaya ilişkin açılan davada 11 kişinin yargılanmasına devam edildi.
     Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Özcan Saridemir, tutuksuz yargılanan Ahmet Efe, Metin Demir, Enver Efe, Vezir Saridemir, Servet Saridemir, Mehmet Latif Saridemir, İhsan Efe, Nevzat Efe, Cahit Demir ve Emrullah Saridemir ile avukatlar katıldı.
     Özcan Saridemir, savunmasında, daha önceki ifadelerini tekrar ettiğini, olay sırasında bölgede bulunan MOBESE görüntülerinin mahkeme huzurunda izlenmesi halinde kimin ne yaptığın görülebileceğini söyledi.
     Olay sırasında kamyondan indiği anda hasımlarının saldırısına uğradığını öne süren Özcan Saridemir, Beni öldüresiye dövdüler. Yere düştüm ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye götürüldüm. Bu haldeyken Faris Uzunu öldürmem mümkün değil" dedi.
     Sanık avukatları da cinayetle sonuçlanan kavganın MOBESE görüntülerinin yeniden incelenmesini, olay yerinde keşif yapılmasını talep etti.
     Mahkeme heyeti, sanıklardan Özcan Saridemirin tutukluluk halinin devamına, MOBESE görüntülerinin yeniden incelenmesine, keşif yapılması talebinin reddine karar vererek, duruşmayı erteledi.
    
     -Olay-
    
     Veyisefendi Mahallesi Tepe Mezarlık mevkisinde 28 Nisan 2012de iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada bıçakla yaranan Faris Uzun ölmüş, 10 kişi yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Hasan Özkal
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Erzurumdaki cinayet davası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER