Erzurumdaki fuhuş operasyonu

Erzurumdaki fuhuş operasyonu -Operasyon kapsamında gözaltına 2 kişi tutuklandı


ERZURUM (A.A) - Erzurumda düzenlenen fuhuş operasyonunda, gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından, kent merkezinde bazı kadınlara fuhuş yaptırıldığı iddiasıyla yaklaşık 4 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından, Yunus Emre Mahallesinde gözaltına alınan M.E, birlikte yaşadığı A.Ç, ile T.E. ve S.Dnin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
     Emniyetteki işlemlerin ardından sağlık kontrolünden geçirilen 4 zanlı, adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılardan, M.E. ve A.Ç. fuhşa aracılık etmek, yer temini ve teşvik etmek suçlarından tutuklandı. Diğer zanlılar, T.E. ve S.D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     -Olay-
    
     Erzurumda öz kızları ile bazı dul kadınları çeşitli vaatlerle kandırıp fuhuş yaptırdıkları iddia edilen bir çift ile 4 kişi, 4 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınmış, zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramada ise bazı müşterilerin isim ve telefonlarının kayıtlı olduğu telefon fihristi ele geçirilmiş ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 zanlı adliyeye sevk edilmişti.
    
     Muhabir: Hasan Özkal
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Erzurumdaki fuhuş operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER