Eşinin bulunduğu araca kaza yaptırdığı iddiası

Eşinin bulunduğu araca kaza yaptırdığı iddiası -Boşanmak isteyen eşi ve ailesinin bulunduğu otomobile çarparak köprüden düşmelerine neden olduğu iddia edilen bir kişi ile yakınları gözaltına alındı


ADANA (A.A) - Adanada boşanmak isteyen eşi ve ailesinin bulunduğu otomobile çarparak köprüden düşmelerine neden olduğu iddia edilen bir kişi ile yakınları gözaltına alındı.
     Alınan bilgiye göre, Gamze T. ve ailesinin içinde bulunduğu otomobil, merkez Yüreğir ilçesi Hacı Sabancı Bulvarındaki İl Jandarma Komutanlığının karşısındaki demiryolunun üstünden geçen köprüden aşağıdaki fidanlığa uçtu. Adana Devlet Hastanesine kaldırılan Gamze T, kızı Elif, annesi Elif D. ve Ahmet D. tedavilerinin ardından taburcu edildi.
     Gamze T, kaza ile ilgili polise verdiği ifadesinde, 4 yıldır ayrı yaşadığı eşi Sedat Tden boşanmak istediğini, dava açmak için adliyeye gittiği sırada kayınbiraderi Vedat Tnin kendisini darp ettiğini, bu olayın ardından kazanın yaşandığını anlattı.
     Vedat T. ve kocasının kendisini takip ettiğini ileri süren Gamze T, Mustafa Kemal Paşa Bulvarından Hacı Sabancı Bulvarına döndüğümüz sırada içinde kayınbiraderim Vedat T, eşim Sedat T, eşimin birlikte yaşadığı Büşra Ynin bulunduğu otomobil, bizim araca çarptı. Yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandık dedi.
     Gamze T, ailesinin yardımlarıyla ayakta durduklarını, kocası Sedat Tnin kendileriyle ilgilenmediğini savunarak, Kızı Elifi 4 yılda sadece 10 kez görmüştür. Eşimin Büşra Y. ile ilişkisi olduğunu öğrenince boşanmak istedim. Fakat sürekli beni tehdit etti. Polise eşimin bir kadınla yaşadığını şikayet ettiğimde, beni savcılığa yönlendirdi. Boşanmak istediğimi söylediğimde de başımıza bu olay geldi diye konuştu.
     Gamze T. ve ailesinin ifadeleri üzerine olaya karıştığı ileri sürülen Sedat T, Vedat T. ve Büşra Y. polis tarafından gözaltına alındı. Olaya karıştığı belirtilen 01 BT 522 plakalı otomobil de polis merkezinin bahçesine getirildi.
     (KUT-ERD)
<< Önceki Haber Eşinin bulunduğu araca kaza yaptırdığı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER