ESİNKAP 6. Ar

ESİNKAP 6. Ar-Ge Proje Pazarı -Seramik, cam ve pişmiş kil sektörlerinin ele alınacağı etkinlik, 17 Ekimde yapılacak


ESKİŞEHİR (A.A) - ESİNKAP 6. Ar-Ge Proje Pazarı, seramik, cam ve pişmiş kil sektörleri ele alınarak 17 Ekimde yapılacak.
     Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, düzenlediği basın toplantısında, ESİNKAP 6. Ar-Ge Proje Pazarı etkinliğinin ESO ile Bursa, Eskişehir, Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) işbirliğiyle yapıldığını belirtti.
     Etkinliğe TÜBİTAK, TTGV, KOSGEB ve Anadolu Üniversitesinin (AÜ) destek verdiğini ifade eden Özaydemir, programda alan olarak seramik, cam ve pişmiş kil sektörlerinin ele alınacağını vurguladı.
     Özaydemir, 21 proje ve sunumun yapılacağı etkinlikte katılımcıların herhangi bir ücret ödemeden izleyebileceklerini dile getirerek, şunları kaydetti:
     Üç ayrı salonda toplam 6 oturum halinde farklı il, kurum ve kuruluşlardan gelen proje sunumları yapılacak. Sunumlar arasında BEBKA ve AÜde konuşlanmış olan Seramik Araştırma Merkezi (SAM) da var. Diğer sunumlarda ise akademisyenlerden sektörlerin çalışanlarına, araştırmacılardan uygulamacılara kadar değişik kesimlerden uzmanlar yer alacak dedi.
     Etkinlik, Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezinde saat 9.30da başlayacak.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER