Eski Gölpazarı Belediye Başkanı Baytokun cenazesi

Eski Gölpazarı Belediye Başkanı Baytokun cenazesi defnedildi


BİLECİK (A.A) - Eskişehirde tedavi gördüğü hastanede 76 yaşında vefat eden eski Gölpazarı Belediye Başkanı Niyazi Ahmet Baytokun cenazesi, Gölpazarında toprağa verildi.
     Belediye Başkanlığını 1973-1980 ve 1984-1989 yıllarında üç dönem yürüten Baytok, sepsis hastalığı nedeniyle 45 gündür tedavi gördüğü Eskişehirdeki bir özel hastanede vefat etti.
     Eskişehirden yakınları tarafından alınan Baytokun cenazesi, Gölpazarı Merkez Camisine getirildi.
     Cenaze, MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, MHP Gölpazarı İlçe Başkanı Osman Yay ve CHPli İl Genel Meclisi Üyesi Turgay Yılmaz, eski Gölpazarı Belediye Başkanı İsmail Uzmay, Baytokun yakınları ve vatandaşların katılımıyla kılınan cenaze namazı sonrası Gölpazarı İlçe Mezarlığında defnedildi.
     Kazıcı, cenaze töreni sonrası yaptığı açıklamada, Baytoku kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
     Belediye başkanlarının, sorumluluk bölgesindeki vatandaşlara, kendisi ve ailesinden fazla zaman ayırdığını dile getiren Kazıcı, şöyle konuştu:
     Belediye başkanlarının bütün vakti ve enerjisi, insanlarıyla birliktedir. Bütün derdi, ilçesinin kalkınmasıdır. Rahmetli Baytok, kendisinden çok ilçedeki insanlarını düşünmüş ve kalıcı eserler bırakmıştır. Bizler de izinden, bıraktıkları yerden kentin refaha ulaşması, kalkınması için mücadele ediyoruz. Kendisine Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim. Hizmetlerinden dolayı ilçe halkım adına teşekkür ederim.
    
     Muhabir: Zafer Özuğur / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Eski Gölpazarı Belediye Başkanı Baytokun cenazesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER