Eskihisar

Eskihisar - Topçular feribot seferlerinde yeni alternatif - Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kutlu: - Eskihisar Topçular arasındaki seferlerimizi beş feribot ile gerçekleştireceğiz. Şu anda üç gemi satın alındı, önümüzdeki günlerde


YALOVA (A.A) - Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kutlu, Eskihisar- Topçular arasında arabalı vapur hattı seferlerini başlatacaklarını söyledi.
     Kutlu, yaptığı yazılı açıklamada, Negmarın 60 milyon TLlik bir yatırımla Eskihisar - Topçular seferini başlatmak için Bahariye, Selimiye, Muradiye isimli üç feribot satın aldığını kaydetti. Feribot seferleri nedeniyle grup bünyesinde Narlı Feribot İşletmeciliği AŞni kurduklarını kaydeden Kutlu, Turizmin ve ticaretin hızla geliştiği Marmara Bölgesinde mevcut kapasitenin ihtiyacı karşılamadığını gördük. Vatandaşın yeni arayışlarını tespit etmemizle birlikte de grubumuz böyle bir yatırım yapma kararı aldı. Bu kapsamda grubumuz Narlı Feribot İşletmeciliğini kurdu. Eskihisar Topçular arasındaki seferlerimizi beş feribot ile gerçekleştireceğiz. Şu anda üç gemi satın alındı, önümüzdeki günlerde iki feribot daha alacağız. İstanbul Bursa illeri ve Ege Bölgesinden İstanbula gidip gelenler için Eskihisar ve Topçularda kuyrukta beklemek ortadan kalkacak dedi.
     Narlı Feribot İşletmeciliği AŞ Genel Müdürü Bülent Şafak da Eskihisar ve Topçular iskelelerinin hazır olduğunu belirterek, seferlerin 25 Ekime kadar başlayacağını kaydetti. Şafak, seferlerinin başlamasıyla birlikte Marmarada yolcu taşımacılığının canlanacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Nedim Güler
     Yayıncı: Harun Kaymaz

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER