Eskişehirde Hijyen Eğitimi sertifika töreni

Eskişehirde Hijyen Eğitimi sertifika töreni


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) ve İl, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Hijyen Eğitiminin ikinci sertifika töreninde kursiyerlere 5 yıl geçerli olan belgeleri verildi.
     ETOdan yapılan açıklamaya göre, ETO Başkanı Harun Karacan, törende yaptığı konuşmada, üretimde AB normlarının esas olduğunu, bu bağlamda gerekli şartları ve kaliteyi sağlayamayan firmaların ceza uygulamalarıyla karşılaşabileceğini kaydetti.
     Ekmek üretimi yapan firmalarda çalışan personellerin Hijyen Eğitimi sertifikasının olması gerektiğine dikkati çeken Karacan, ETOnun üyelerinin mağdur olmamaları için gerekli eğitimleri düzenlemeye devam edeceklerini bildirdi.
     İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Çankaya da sertifika alan personellerin bundan böyle hijyen eğitimi konusunda çok dikkatli olacağını bildirdi.
     Törene, Eskişehir Vali Yardımcısı Günhan Yazar, ETOnun ekmek üretimi ile ilgili meslek komitesi de yer aldı. Konuşmaların ardından 572 kişinin katıldığı eğitimlerin töreninde sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere 5 yıl geçerliliği olan Hijyen Eğitimi belgeleri verildi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirde Hijyen Eğitimi sertifika töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER