Eskişehirde arkadaşını kurtarmak isteyen kişinin darp

Eskişehirde arkadaşını kurtarmak isteyen kişinin darp edilmesi -Eşinin yakınları tarafından bir otomobilde alıkonulan arkadaşının kaçmasına yardım eden kişiyi, darp ettiği iddiasıyla yakalanan 3 şüpheli, tutuklandı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde eşinin yakınları tarafından bir otomobilde alıkonulan arkadaşının kaçmasına yardım eden kişiyi, darp ettiği iddiasıyla yakalanan 3 şüpheli, tutuklandı.
     Bir otomobilde alıkonulan arkadaşı Fatih Dnin, kurtulmasını sağlayan Yücel Eyi (32) darp eden şüpheliler İ.D, E.G. ve Ş.G. emniyetteki sorgularının ardından mahkemece tutuklanarak, Eskişehir H Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
     Kafasına aldığı darbeler nedeniyle ağır yaralanan ve Eskişehir Özel Sakarya Hastanesinde tedavi altına alınan Yücel Enin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
     Henüz bilinmeyen nedenden eşinin yakınları tarafından bir otomobilde alıkonulan Fatih D, bir bahane üreterek eşinin yakınları İ.D, E.G. ve Ş.Gyi eski iş arkadaşı Yücel Enin yanına götürmüş, Fatih D. Yücel Eye, kendisinin eşinin yakınları tarafından alıkonulduğunu ve onların elinden kurtulması gerektiğini söylemişti. Bunun üzerine Yücel E, arkadaşının kaçması için yardım etmiş, bir süre sonra, genç adamın kaçtığını fark eden İ.D, E.G. ve Ş.G, olaydan sorumlu tuttukları Yücel Eyi darp etmişti.
    
    
     Muhabir: Fatih Doğan / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirde arkadaşını kurtarmak isteyen kişinin darp Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER