Eskişehirdeki cinayet

Eskişehirdeki cinayet -Bir gencin piknik alanında tabancayla öldürülmesi olayına karıştığı iddia edilen 5 kişi yakalandı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde, bir gencin piknik alanında tabancayla öldürülmesi olayına karıştığı iddia edilen 5 kişi yakalandı.
     Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 2 gün önce Orhangazi Mahallesi Regülatör Piknik Alanı yakınlarında darbedildikten sonra tabancayla ateş edilerek öldürülmüş halde bulunan Turgut Burğaşıkın (20) katil zanlılarını yakalamak için başlattığı çalışmada, Burğaşıkın arkadaşlarıyla görüştü. Gencin sık sık kiralık araçlarla dolaştığı bilgisine ulaşan ekipler, Eskişehirdeki kiralık araç şirketleri ile tek tek irtibata geçti. Burğaşıkın, Ö.C. (30) ile araç kiraladığını tespit eden polis, kiralanan aracın, GPS takip sisteminden olay saatinde Burğaşıkın öldürüldüğü yerin yakınında olduğunu belirledi.
     Daha sonra olayla ilgili yaklaşık 50 kişinin ifadesine başvuran polis, elde ettiği bilgi ve izlenen kamera görüntüleri sonucu olaya karıştığı iddia edilen Ö.C, M.E.A.(20), R.A. (17), M.F.Ç. (14) ve F.Ayı (17) yakaladı.
     Şüpheli 5 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
     Eskişehirde 10 Nisanda, Orhangazi Mahallesi Regülatör Piknik Alanı yakınlarında vatandaşlarca bulunan bir erkek cesedinin haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, incelemeleri sonucu cesedin Burğaşıka ait olduğunu ve darbedildikten sonra tabancayla ateş edilerek öldürüldüğünü saptamıştı.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirdeki cinayet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER