Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Belediye Başkanı Sakallıdan Türk-İşe ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve Belediye Meclisinin bazı üyeleri, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Eskişehir Bölge Temsilciliğini ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk-İş Bölge Temsilcisi Necat Kılıç ile görüşen Sakallı, temsilciliğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
     Türk-İşin çalışmalarının önemli olduğunu belirten Sakallı, konfederasyonun sosyal ve ekonomik ve siyasal gelişmelere yabancı kalmayan, diyalog kurabilen ve iletişim bakımından güçlü bir anlayışla donanımlı sendikacılık dönemini büyük bir başarıyla yürüttüğünü bildirdi.
     Kılıç da Odunpazarı Belediyesinin işçilere verdiği değerin kendileri için önemli olduğunu ifade etti.
    
     -Slovakyadan esnaf temsilcileri, Odunpazarında
    
     (Fotoğraflı)
    
     Slovakyadan Eskişehire gelen Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Stanislav Cizmarik ve Genel Sekreter Viola Kromerova, Odunpazarı Belediyesini ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin davetlisi olarak kente gelen Slovak heyet, Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Çelen ile görüşerek Avrupa Birliği (AB) projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.
     Çelen, AB projeleriyle ilgili Slovak heyetle ortak çalışmalar gerçekleştireceklerini bildirdi.
     Odunpazarı Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (OMEK) ve Atlıhan El Sanatları Çarşısına yoğun ilgi gösteren Slovak heyete, ziyaretin anısı olarak Cam Sanatları Merkezinde üretilen eserlerden hediye edildi.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER