Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Başkan Büyükerşen, sevgililer günü mesajı yayımladı


ESKİŞEHİR (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Büyükerşen, mesajında, sevginin, yılda sadece bir gün değil, yaşanılan her dakika hatırlanması gerektiğini kaydetti.
     Sevgiyi sadece kadın erkek ilişkileri içinde düşünmenin yanlış olduğunu belirten Büyükerşen, şöyle devam etti:
     Sevgili bazen sevilen kadın ya da erkek, bazen değerli bir dost, anne, baba, kardeş hatta yaşanılan şehir olabilir. Bir şeye sevgi ile bağlanmak, onu sevmek verilebilecek değerlerin en büyüğüdür. Eskişehir benim sevgilim. Siz hemşehrilerimden ve sevgimden aldığım güç ile büyük işler başardık, başarmaya da devam ediyoruz. Sevginin sadece 14 Şubatlarda değil, bütün günlerde ve zamanlarda yaşanıp ifade edildiği bir dünya dileklerimle bütün hemşehrilerimin 14 Şubat Sevgililer Gününü kutluyorum.
    
     -Büyükşehir Belediyesinden amatör kulüplere malzeme yardımı-
    
     Büyükşehir Belediyesi, Kırmızıtoprak Spor ve Kurtuluş Spor Kulüplerine spor malzemesi yardımında bulundu.
     Belediyeden yapılan yazılı göre, Kırmızıtoprak Spor Kulübüne yapılan yardımlar Kulüp Başkanı Adnan Solmaz teslim edilirken Kurtuluş Sporun malzemeleri ise yönetim kurulu üyesi Tahsin Tekmene teslim edildi.
     Yapılan yardımlardan dolayı mutlu olduklarını belirten Kurtuluş Spor Yönetim Kurulu Üyesi Tekmen, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşene amatör spora gösterdiği destek ve kulüplere yapılan malzeme yardımları için teşekkür etti.
    
     -Tepebaşı Belediyesinden hızlı okuma semineri-
    
     Tepebaşı Belediyesi tarafından, Yılmaz Çetintaş Anadolu Lisesinde Kişisel Gelişim Uzmanı Gülseren Yüzügüllü yönetiminde Anlayarak Hızlı Okuma semineri gerçekleştirildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 11. ve 12. sınıflara verilen seminerde üniversite sınavı öncesi belirlenen hedeflere ulaşmak için çalışma yöntemleri anlatıldı.
     Yüzügüllü, öğrencilere hızlı okuma üzerine teknikler konusunda bilgi verdi.
     Etkinliğe katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise öğrencilere başarıya ulaşmak için çalışmanın yanı sıra sosyal yaşamında ne kadar önemli olduğuna değindiği bildirildi.
    
     -Tepebaşı Belediyesi personellerine eğitim-
    
     Tepebaşı Belediyesi, personel eğitimleri kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı işçilere Temel İş Sağlığı ve Güvenliği konulu seminer gerçekleştirildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İş Güvenliği Uzmanı İsmail Polat Rahat tarafından verilen eğitimde temizlik işçilerine temel iş sağlığı konusunda bilgiler aktarılarak güvenli iş ortamı oluşturulması için alınacak önlemlerin anlatıldığı belirtildi.
     Verilen eğitim Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşçilerinin konuyla ilgili sorularının yanıtlanması ile son buldu.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER