Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Odunpazarı Belediyesi Geri Kazanım Projesi ders konusu oldu


ESKİŞEHİR (A.A) - Odunpazarı Belediyesi Geri Kazanım Projesi, üniversitelerde ders konusu olarak gösteriliyor.
     Proje hakkında bilgi almak için Odunpazarı Belediyesini ziyaret eden akademisyenler ve öğrencilere son olarak Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Çevre Koruma ve Kontrol bölümü öğrencileri katıldı.
     Odunpazarı Geri Kazanım Projesini yerinde görmek ve bilgi almak için Odunpazarı Belediyesini ziyaret eden üniversiteliler, belediye yetkililerinden proje hakkında önemli bilgiler edindiler.
     Odunpazarı Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleşen sunumda belediye yetkililerine projenin uygulanması ile ilgili sorular yönelten üniversiteliler, Odunpazarı Geri Kazanım Projesinin Eskişehir-in geleceği için atılmış önemli adımlardan biri olduğunu belirttiler.
    
     -Oda müziği konserleri devam ediyor
    
     Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrasının hafta içi programında yer alan oda müziği konserlerinde bu hafta Gülriz ve Emin Germen ile Yuri Semenov ve Alexander Mekaev sahne aldı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Ergin Orbey Sahnesinde gerçekleştirilen konserin ilk bölümünde, klarinette Gülriz Germen, yan flütte Emin Germen, viyolonselde Yuri Semenov ve piyanoda Alexander Mekaev sahne aldı.
     Konserin iki bölümünde de ünlü klasik müzik bestecisi Bachın eserlerini başarılı bir şekilde yorumlayan sanatçılar, konser sonrası alkış aldı.
     Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrasının, 1-2 Martta Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayında gerçekleştireceği konserlere, dünyaca ünlü piyano sanatçısı İdil Biret konuk solist olarak katılacak.
    
     -Büyükerşenden Elbruz Bilge Eğitim Merkezine ziyaret
    
     Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Elbruz Bilge Özel Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükerşen, Elbuz Bilge Özel Mesleki Eğitim Merkezinde yapılan çalışmalar hakkında okul müdürü ve öğretmenlerden bilgi aldı.
     Büyükerşen, ziyaret sırasında okuldaki çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Çocuklar, Büyükerşene yaptıkları el işi eserleri hediye etti.
    
     -Vergi Dairesi Başkanlığı, ESOyu ziyaret etti
    
     Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Fatih Kızıltepe ve beraberindeki heyet, 24. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Eskişehir Sanayi Odasını (ESO) ziyaret etti.
     ESO Başkanı Savaş Özaydemir ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşen Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Fatih Kızıltepe, çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Kızıltepe, ekonomik faaliyetlerde elde edilen gelir ve kazancın kamu ekonomisine kazandırılması yönünde hizmet sunduklarını vurguladı.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER