Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, atletizm branşında Eskişehir ikincisi oldu


ESKİŞEHİR (A.A) - Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübünün desteğiyle Atletizm Geliştirme Projesi okullararası kros yarışmasına katılan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, atletizm branşında Eskişehir ikincisi oldu.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, haftanın her günü Sazova Tesislerinde antrenör Muzaffer Uçan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Özlem Temelşen ile antrenmanlara çıkan atletler Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübüne ve kendilerini çalıştıran hocalarına teşekkür etti.
     Antrenör Uçan ise, okul idaresi ve velilerin kendilerine destek verdiklerini belirterek, en büyük desteğin Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve Başkan Yardımcısı Süleyman Ekşiden geldiğini kaydetti.
    
     -Odunpazarı Gençlik Meclisi kuruldu
    
     Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı Gençlik Meclisini gençlerin hizmetine sundu.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilk ziyaretlerini Odunpazarı Belediyesine gerçekleştiren Gençlik Meclisi, Sakallı ile bir araya geldi.
     Sakallı, burada yaptığı konuşmada, Odunpazarı Gençlik Meclisi Başkanı Emre Aydın ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür etti.
    
     -Şair ve deneme yazarı Ergülen, vatandaşlarla buluştu
    
     Şair ve deneme yazarı Haydar Ergülen, Eskişehir Kent Konseyi tarafından düzenlenen Kent Sanatçısını Tanıyor etkinliği kapsamında vatandaşlarla buluştu.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesinin 2011 ve 2012 yıllarında Eskişehirde ilk kez düzenlediği Uluslararası Şiir Buluşmasının koordinatörlüğünü yapan Ergülen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataçın himayesinde gerçekleştirilen etkinliklere Türkiyeden ve pek çok yabancı ülkeden önemli şairlerin katıldığını, bu yıl da mayıs ayında bu önemli etkinliğin yapılacağını vurguladı.
     Ataç, Ergülene Eskişehirspor forması hediye etti. Ressam Necdet Günarın çizdiği Haydar Ergülen portresini de Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay verdi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER