Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Odunpazarı Belediyesi, 32 sokak hayvanını sahiplendirdi


ESKİŞEHİR (A.A) - Odunpazarı Belediyesi Hayvan Sağlığı Merkezi, 2013 yılının ilk 3 ayında 32 hayvanın sahiplendirilmesine imkan sağladı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2012 yılında da 169 hayvanın sahiplendirilmesini sağlayan merkez, vatandaşlara merkezi ziyaret ederek beğendikleri hayvanları sahiplenmelerini ve sokakta yaşayan hayvanların sayısını azaltmayı amaçlıyor.
    
     -AK Parti İl Gençlik Kolları, Çanakkalede
    
     Odunpazarı Belediyesinin desteğiyle, AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından Çanakkaleye gezi düzenledi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yolculuk öncesinde AK Parti Eskişehir milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan ve AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Hakan Çizmelioğlu etkinliğe katılmak için bir araya gelen gençlere iyi yolculuklar diledi.
     Gençler ise etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.
    
     -Başkan Sakallıdan OMEKe ziyaret
    
     Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Odunpazarı Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında (OMEK) eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Sakallı, OMEKin Vişnelik Mahallesinde bulunan kurs merkezinde seramik ve çini kursuna katılan kursiyerlerle bir araya geldi.
     Kursiyerler de Sakallıya teşekkür etti.
    
     -Tepebaşı Belediyesi Kültür Turları
    
     Tepebaşı Belediyesi Kültür Turları kapsamında 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98inci yıl dönümü dolayısıyla 650 kadın Çanakkale şehitlerini ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, rehberler eşliğinde Çanakkale Savaşlarının geçtiği mevzileri gezen kadınlar, daha sonra Çanakkalenin tarihi, turistik yerlerinde gezdiler.
    
     -Çanakkale Zaferinin yıl dönümünde ekmek ve üzüm hoşafı
    
     Tepebaşı Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98inci yıl dönümü dolayısıyla ekmek ve üzüm hoşafı dağıtıldı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bölgedeki okullarda ve belediyesi hizmet binasında açılan çadırlarda vatandaşlara ekmek ve üzüm hoşafı ikram edildi.
     Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, Çanakkale kahramanlarının cephede ekmek ve üzüm hoşafıyla beslenerek zor şartlar altında yazdıkları destanın anımsatmak istediklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER