Eskişehirin Sesleri Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni

Eskişehirin Sesleri Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni -Törende, Türkiyede ilk olma özelliğine sahip Ticaretin Senfonisi bestesiyle hazırlanan klip izletilecek


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Ticaret Odasının (ETO) 8 Aralıkta gerçekleştireceği Eskişehirin Sesleri Vergi Rekortmenleri Ödül Töreninde, tüccar ve sanayicilerin iş yerindeki seslerinden yapılan ve Türkiyede ilk olma özelliğine sahip Ticaretin Senfonisi adlı besteyle hazırlanan özel klip izletilecek.
     ETOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlunun da katılması beklenen törende, tüccar ve sanayicinin hazırladığı bestenin sunumu yapılacak.
     Müzikal enstrümanın kullanılmadığı eserde, davul yerine satır, zil yerine çiböreğin kızartılması, perküsyon yerine şişe, piyano yerine tamir anahtarları, insan sesi yerine yazar kasa, trampet yerine matkap seslerine yer verildi. ETO Başkanı Harun Karacanın fikriyle yola çıkılan eser, Musa Göçmen tarafından özel olarak bestelendi.
     Karacan, Ticaretin Senfonisi bestesinde Eskişehir ve ülke ekonomisinin güçlü sesinden ilham aldıklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Eskişehirin Sesleri Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER