Eskişehir Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası

Eskişehir Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Şenden TÜKODERe ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Sefa Şen, Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Eskişehir Şube Başkanı Sülahi Özalpi ziyaret etti.
     Şen, TÜKODERde yaptığı konuşmada, Oda olarak bayram öncesinde TÜKODER Başkanı Özalpi yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etmek için ziyaret ettiklerini dile getirdi.
     Tüketici hakları noktasında Özalple çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Şen, Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı olarak Sülahi beye bayram öncesi esnafın hiçbir şekilde ürünlere zam yapmayacağı konusunda söz verdim. Esnafımızda bu sözümüze uyuyor. Halkımız rahatlıkla bayram alışverişlerini yapsınlar. Biz bu başarılı çalışmalarda TÜKODERin yanındayızdiye konuştu.
     Özalp de, Eskişehir esnafının ürünlerdeki kaliteyi artırarak, fiyatları da düşürmesini bayram öncesinde olumlu bir gelişme olarak gördüğünü ifade etti.
     Eskişehirde tüketicilerin fiyat ve kalite araştırması yapması gerektiğini belirten Özalp, tüketicilerin bu araştırmanın sonucunda Eskişehir merkezindeki pek çok esnaftan yararlanabileceğini, kaliteli ürün alabileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehir Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER