Eskişehirsporda transfer çalışmaları

Eskişehirsporda transfer çalışmaları -Eskişehirsporun Galatasaraydan transfer ettiği Necati Ateş, Kulüp Başkanı Halil Ünal ile birlikte basın toplantısı düzenledi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirsporun Galatasaraydan transfer ettiği Necati Ateş, Ben kaybetmeyi seven bir insan değilim, hazmedemem. Galatasaraydaki başarıların aynısı elde etmek için Eskişehirspora geldim dedi.
     Ateş, Eskişehirspor Tesislerinde Kulüp Başkanı Halil Ünal ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Eskişehire ve kırmızı-siyahlı taraftarlara hayran olduğunu söyledi.
     Galatasarayda yaşadığı başarıların çok özel olduğunu ifade eden Ateş, şöyle konuştu:
     Eskişehirsporda aynı şekilde kupa kaldırıp, aynı başarıları elde etmek için buraya geldim. Bu şehrin, kulübün, taraftarın büyüklüğü, bizi başarıya itecektir diye düşünüyorum. Ben kaybetmeyi seven bir insan değilim, hazmedemem. Aynı şekilde burada mücadelemi en üst seviyeye çıkarıp, elimden geldiğince katkı sağlamaya çalışacağım. İnşallah, burada Galatasarayda yaptığımdan daha fazlasını yapıp, hak ettiğimiz başarıları elde ederiz.
     Bana gerçekten çok teklif vardı...Kimse Galatasaraydan ayrılacağımı düşünmüyordu diyen Ateş, sözleri şöyle sürdürdü:
     Galatasaraydan ayrılmam, benim kendi talebim doğrultusunda oldu. Galatasaraydan bana gitmem konusunda bir talep olmadı. Bazı oyuncular oynadıkça başarılı olur. Bazı oyuncular oynamadıkça mutlu olur. Ben hem oynamayınca mutlu olamam hem de oynamayınca başarılı olamam. Bunun için oynadıkça başarılı olan bir insanım. Oynamak istiyorum. Futbolumun en verimli çağında olduğuma inanıyorum.
     Kulüp Başkanı Ünal da, Necati Ateş transferini sürpriz olarak nitelendirerek, oyuncunun, kendisini 3 yıllığına kırmızı-siyahlı renklere bağlayan resmi imzayı İstanbulda attığını bildirdi.
     Ünal, Ateşin takıma katkısının fazla olacağına inandığını dile getirerek, tecrübeli futbolcuya başarılar diledi.
     Ateş ile Ünal, konuşmalardan sonra hazırlanan pastayı kesti.
     Necati Ateş, toplantının ardından kendisini bekleyen taraftarları selamlayıp imza dağıttıktan sonra yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirsporda transfer çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER