Eskişehirspor Basın Sözcüsü Şahbaz:

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Şahbaz: Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip Gençlerbirliği maçına hazırlanarak, hanemize 3 puanı yazdırmayı istiyoruz


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip Gençlerbirliği maçına hazırlanarak, kendi evimizde hanemize 3 puanı yazdırmayı istiyoruz dedi.
     Şahbaz, Atatürk Stadında düzenlediği basın toplantısında, Mersin İdmanyurdu maçında, takımının kendine yakışan futbolu ortaya koyduğunu belirterek, maçın sonucunun Eskişehirspor camiasını tatmin ettiğini kaydetti.
     Bundan sonraki maçların da aynı istek ve arzu içinde oynanması durumunda hedeflerine ulaşabileceklerini ifade eden Şahbaz, şöyle konuştu:
     Mersin İdmanyurdu maçından önce hem sağ bek, hem santrfor sorunumuz var demiştik. Bunlara yoğunlaşıp 5 Eylülden önce iki kanatla ilgili sıkıntıları gidereceğimizi söylemiştik. Akaminko ile yaptığımız transferin ne kadar doğru olduğunu görmüş olduk. Bu transfer sağdaki açığımızı giderme noktasında çok önemliydi. Ayrıca Veyselin kendi yerine gelmesi açısından da bir avantaj oldu. Bunun yanında Necati Ateş transferi gerçekleşti. Bugün saat 18.00de bir imza töreni yapacağız. Eskişehirsporda transfer bitmez. Önemli olan Eskişehirsporun lehine olup olmadığıdır. Bu açıdan belki de 5 Eylül süreciyle ilgili olarak transfer biter. Ancak ondan sonra biz ihtiyaca ve teknik heyetin teknik istek ve arzusuna bakarız.
     Şahbaz, 15 günlük bir milli maç arasından sonra Eskişehirsporun Gençlerbirliğini sahasında ağırlayacağını anlatarak, Eskişehirspor, bu 15 günlük süre içerisinde tüm zamanını tesislerde geçirecek. Yurt içi veya yurt dışı kampı düşünmüyoruz. Teknik heyetimiz bugünkü antrenmanla hazırlıklarına burada devam edecek. Hem uyum, hem de kondisyona dönük çalışmalarını hızla yürütecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatih Doğan / Deniz Açık
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Eskişehirspor Basın Sözcüsü Şahbaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER