Esnaf Koruma ve Kollama Projesi

Esnaf Koruma ve Kollama Projesi -Antalya Emniyet Müdürlüğü, proje kapsamında 2 bin 314 esnafa, işlenen suçlarla ilgili suçluların eşkal bilgisi gönderildi


ANTALYA (A.A) - Antalya Emniyet Müdürlüğünün Toplum Destekli Polislik hizmetleri çerçevesinde uygulanan Esnaf Koruma ve Kollama projesi faaliyetlerine devam ediliyor.
     Antalya Emniyet Müdürlüğü, Esnaf Koruma ve Kollama projesi ile esnafın suç mağduru olmasını önlemeyi amaçlıyor. Proje kapsamında, esnaf odaları ile periyodik olarak düzenlenen toplantılarda, hırsızlık, dolandırıcılık ve sahtecilik gibi suçlara karşı alınacak önlemler konusunda bilgilendirme yapılıyor.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, proje kapsamında geçen yıl 18 bin 579 esnaf ziyaret edildi. Bu yılın 7 aylık bölümünde ise 10 bin 615 esnafa ziyarette bulunuldu. Esnafa yönelik uyarıcı mesajların gönderilmesi amacıyla, iletişim bilgileri de temin edildi.
     Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan [email protected] e-posta adresi üzerinden işlenen suçlarda elde edilen eşkal ve çalıntı mallarla ilgili bilgiler de esnafa iletildi. Proje kapsamında 2 bin 314 esnafa eşkal bilgisi, mala karşı işlenen suçlarla ilgili de 69 bilgilendirme e-postası gönderildi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Esnaf Koruma ve Kollama Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER