Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Taygur: -Esnaf ve Sanatkarlara, temerrüt faizine en uygun ödeme planı sunuyoruz


NİĞDE (A.A) - Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Taygur, Esnaf ve Sanatkarlara, temerrüt faizine en uygun ödeme planı sunuyoruz dedi.
     Taygur, kooperatif binası toplantı salonunda yaptığı açıklamada, esnaf ve sanatkarların yaşadığı sıkıntılara çözüm üretme çabası içerisinde olduklarını belirterek, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Müdürü Abdulkadir Akgülden, Niğde için aldıkları söz ve güç ile geçmiş dönem borçları bulunan anapara miktarı tahsil edildikten sonra geriye kalan temerrüt faizine en uygun ödeme planı sunduklarını ifade etti.
     Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenlere kooperatifde hizmet verdiklerini kaydeden Taygur, şunları kaydetti:
     Kredi kullanmak isteyen esnaf ve sanatkarlarımızın başvuru ve inceleme sürecinde hızlı ve kesin netice imkanı sağlıyoruz. 1 yıl ile 4 yıl arasında kredi kullanma ve 1,3 ve 6 aylık taksit ödeme imkanı, ayrıca 15 bin liraya kadar olan kredilerde ipotek şartı yok. Devlet destekli bu kredilerimizin faizin oranları yüzde 6 gibi oldukça düşük ve avantajlı tutulmuştur. 50 bin lira olan kredi üst limitlerimiz 70 bin liraya çıkarıldı. Esnaf ve sanatkarları yalnız bırakmadığımız gibi, bundan sonrada ziyaretlerine gidip, kurumumuza davet edeceğiz. Sorunlarını birlikte konuşup çözümü konusunda bilgi alışverişinde bulunacağız.
     Kredi başvurusu, kredi durumu, taksit, borç ödeme, taksitlendirme ve devletin uyguladığı temerrüt faizleri hakkında bilgi almak isteyen esnaf ve sanatkarların kooperatife müracaat edebileceği bildirildi.
    
     Muhabir: Betül Abbak
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER