Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Giresun

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Giresun Şube Başkanı Kara: -Çevre illerdeki pide fiyatlarının değerlendirmesi yapılarak hem esnafımızın zararına olmayacak, hem de tüketicimizi mağdur etmeyecek ortak bir karar vereceğiz


GİRESUN (A.A) - Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Giresun Şube Başkanı Ali Kara, Çevre illerdeki pide fiyatlarının değerlendirmesi yapılarak hem esnafımızın zararına olmayacak, hem de tüketicimizi mağdur etmeyecek ortak bir karar vereceğiz dedi.
     Kara, yaptığı basın açıklamasında, Ramazan ayında satılacak pide fiyatlarının kısa bir süre içinde açıklanacağını belirtti.
     Ramazan ayının yaklaşması nedeniyle pide fiyatlarında değerlendirilmeler yapılmak üzere Vali Dursun Ali Şahin ile birlikte bir toplantı yapılacağını ifade eden Kara, şunları kaydetti:
     Çevre illerdeki pide fiyatları konusunda değerlendirmesi yapılarak hem esnafımızın zararına olmayacak, hem de tüketicimizi mağdur etmeyecek ortak bir karar vereceğiz. Bu aşama için Valilikle müşterek karar alınmasında yarar olduğunu düşünüyoruz. Büyük ihtimalle geçen yılki pide fiyatı geçerli olacak. Ancak diğer kurumlardaki arkadaşlarımızın değerlendirmelerini almadan kamuoyuna eksik ve yanlış bir bilgi vermek istemem. Ortak değerlendirmemiz doğrultusunda Giresun halını da düşünerek bir fiyat vermeliyiz.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Giresun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER