ESOGÜ Özel Eğitim Hizmetleri Uygulamaları ve

ESOGÜ Özel Eğitim Hizmetleri Uygulamaları ve Araştırma Merkezi açıldı -ESOGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Acat: Bilgi birikimiz ve deneyimlerimiz toplumun sorunlarının çözümünde bir fırsat olacak


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Özel Eğitim Hizmetleri Uygulamaları ve Araştırma Merkezi (ÖZHUAM), ESOGÜ Meşelik Yerleşkesinde hizmete başladı.
     ESOGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bahaddin Acat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ESOGÜde özel eğitim hizmeti ve kişisel sosyal danışmanlık hizmeti vermeyi hedeflediklerini belirterek, özel eğitim danışmanlık hizmeti kapsamında özel gereksinimli çocuklara akademi ve sosyal hayatta başarılı olmaları için hedefler sunmak amacıyla çalışmalar yapacaklarını kaydetti.
     Hizmete başlayan ESOGÜ ÖZHUAMda uzmanların ve asistanların desteğiyle bazı programlar uygulanacağını ifade eden Prof. Dr. Acat, şöyle konuştu:
     Merkezimiz, rehabilitasyon merkezlerindeki hizmetlere destek sağlayacak. Özel bir program izleyeceğiz. Merkezimize gelenlere, okuma-yazma, matematik, konuşma desteğinin yanında, bireysel ihtiyaçlarına uygun programlar verilecek. Öğrenme güçlüğü çeken öğrencilere özel destekler sağlayacağız. Uzmanlar gözetiminde ölçümlere yapılıp çocuklara özel programlar hazırlayacağız. Yrd. Doç. Dr. Macit Melekoğlu ÖZHUAMın müdürlüğü görevini yürütecek. Merkezimiz, üniversitemizin topluma dönük bir hizmeti olacak. Bilgi birikimiz ve deneyimlerimiz toplumun sorunlarının çözümünde bir fırsat olacak. Kişisel ve sosyal danışmanlık hizmetleri kapsamında da öğretim üyesi arkadaşlarımız çalışmalar yapacak. Başarılı ve mutlu gelecek için eğitsel kişisel sosyal danışmalık hizmeti sunacağız. Vatandaşlarımız merkezimize gelerek uzmanlarımızın desteğiyle problemlerinden kurtulacak.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber ESOGÜ Özel Eğitim Hizmetleri Uygulamaları ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER