ESOGÜSEM, online YDS kursu açacak

ESOGÜSEM, online YDS kursu açacak


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ESOGÜSEM) Müdürü Prof. Dr. Şenol Erdoğmuş, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Belirleme Sınavı (YDS) için online kurs vereceklerini söyledi.
     Prof. Dr. Erdoğmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiyede yabancı dil bilgisini ölçmeye yönelik olarak yapılan ÜDS, KPDS gibi sınavlarla, kendi sınav içeriklerinde yabancı dil bölümü bulunduran TUS, KPSS gibi sınavların bu bölümlerinin kaldırıldığını hatırlattı.
     Bu sınavların tümünün yerine geçecek tek bir sınavın devreye girdiğini ifade eden Prof. Dr. Erdoğmuş, şöyle konuştu:
     Bu sınav, YDSdir. Bu yeni durumda bireyleri YDSye hazırlamak için ESOGÜSEM online olarak yabancı dil eğitimi düzenleyecektir. ESOGÜSEM tarafından ilki 2012 Sonbahar ÜDSye yönelik olarak düzenlenen kursun ikincisi 2013 ilkbahar döneminde YDSye yönelik olarak düzenlenecektir. Kurs başvuruları 25 Şubata kadar kadar devam edecek. Bu tarihten itibaren 6 hafta online canlı derslerle birlikte devam edecek. Kursa kayıt yaptıranlar, aynı gün sistemin tamamını kullanmaya başlayabilecek. Tamamı İngilizce Öğretmenliği mezunu ve uzaktan eğitim alanında master ya da doktora yapan, dinamik ve akademik kadrolarla bu kursun çok verimli geçeceğinden eminiz. Kurs programında, adayların YDSye yönelik tüm soru çözme becerileri geliştirilecek, kelime dağarcıkları artacak. Bu konuda etkili alıştırmalarımız var. Katılımcılar canlı derslere sesli-görüntülü olarak ya da sohbet bölümünü kullanarak aktif bir şekilde katılabilecekler. Ayrıca, kaydedilen derslerin de tekrar izlenmesi mümkün olacak. Programla ilgili detaylı bilgilere http://www.esogusemyds.com/kurs.pdf adresideki broşürden ya da http://www.esogusemyds.com adresinden ulaşabilecekler. Katılımcılar ücretsiz olarak kullanıcı hesabı oluşturarak örnek ders içeriğine ulaşabilecek.
    
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber ESOGÜSEM, online YDS kursu açacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER