ESYOdan Yunus Emre Kültür ve Sanat

ESYOdan Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası etkinlik raporu


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Sivil Yerel Oluşumu (ESYO), Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası için önerilen etkinlik raporu tanıtıldı.
     ESYO Üyesi Ali Akyüz, düzenlediği basın toplantısında, 8 Aralık 2012de Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftasında yapmak istedikleri etkinlikleri belirlemek için 32 sivil toplum kuruluşuyla bir araya geldiklerini kaydetti.
     Söz konusu raporda Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası için yapmak istedikleri etkinlikleri üç ana başlık altında topladıklarını ifade eden Akyüz, şöyle konuştu:
     8 Aralıkta yapılan toplantıda çıkan öneriler rapor haline getirilip, geçen hafta organizasyon komitesine sunulmuş olup bugün de basın mensupları ve kamuoyu ile paylaşılmaktadır. Söz konusu rapor etkinlik ve katılımın arttırılması ile ilgili öneriler kalıcı eser önerileri ve genel öneriler olmak üzere üç ana başlıkta toplanmıştır. Toplantıya katılan 32 sivil toplum kuruluşu temsilcisinin ortak görüşü, Yunus Emre gibi dünyaya mal olmuş bir fikir insanının hatırlatmanın ve anmanın bir haftaya sığdırılamayacağı ve etkinliklerin tüm seneye yayılacak şekilde planlaması yönünde olmuştur.
     Akyüz, İHA Eskişehir Temsilcisi Haluk Özdenin vefatı dolayısıyla da basın camiasına ve yakınlarına başsağlığı diledi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber ESYOdan Yunus Emre Kültür ve Sanat Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER