Etlik Entegre Sağlık Kampüsü yapımı

Etlik Entegre Sağlık Kampüsü yapımı -Çalışmalar nedeniyle Etlik İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hizmete ara verildi -Ankara İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Halil Kara: -Sağlık hizmetlerinin aksamaması için bölgeye yakın h


ANKARA (A.A) - Ankara İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Halil Kara, Etlik Entegre Kampüsü yapımı nedeniyle Etlik İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık hizmeti sunumuna ara verildiğini belirterek, Sağlık hizmetlerinin aksamaması için bölgeye yakın hastaneler öncelikli olmak üzere hastanelerimizde her türlü hazırlık yapılmıştır dedi.
     Kara, yaptığı açıklamada, Etlik Entegre Sağlık Kampüsünün yapımına başlanacağını ifade ederek, Etlik İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık hizmeti sunumuna ara verildiğini bildirdi.
     Vatandaşların mağdur olmaması için her türlü tedbirin alındığını belirten Kara, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Özellikle acil sağlık hizmetlerinin aksamaması için bölgeye yakın hastaneler öncelikli olmak üzere hastanelerimizde her türlü hazırlık yapılmıştır. Bölgede yeni planlamalar üzerinde çalışmalar yapılmaktadır. Planlamalarımız tamamlandığında kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir.
    
     Muhabir: Enes Kaplan
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Etlik Entegre Sağlık Kampüsü yapımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER