EWE Turkey Holding üst yönetimine

EWE Turkey Holding üst yönetimine Bekir Sami Acar getirildi


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Doğalgaz Dağıtım Pazarlama ve Ticaret AŞnin (KAYSERİGAZ) ana hissedarı olan EWE Turkey Holdingin üst yönetimine, grup şirketi EWE Enerji AŞ Genel Müdürü Bekir Sami Acar getirildi.
     KAYSERİGAZdan yapılan açıklamaya göre, holdingin üst yönetimine atanan Acar, Dr. Frank Quante ile EWEnin Türkiye operasyonlarından sorumlu olacak.
     Acar, grup şirketi olan EWE Enerji AŞdeki genel müdürlük görevini sürdürmeye devam edecek.
     Her iki yönetici aynı zamanda EWE Turkey Holdingin yönetim kurulu üyeliği görevlerini de üstlenecek.
     Bekir Sami Acar, yapılan görev dağılımı kapsamında, öncelikli olarak enerji tedariki, ticaret, satış, doğal gaz depolama, iş geliştirme ve kurumsal iletişim konularından, Dr. Frank Quante ise EWE Türkiyenin gaz dağıtımı ve enerji hizmetleri alanlarındaki operasyonları ile finans, hukuk, IT ve insan kaynakları konularından sorumlu olacak.
     Açıklamaya göre, EWE Turkey Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Willem Schoeber, Bekir Sami Acarın, EWE Türkiye operasyonlarında kritik görevler üstlendiğini, özellikle EWE Enerjinin başlangıcından bu yana başarılı bir liderlik gösterdiğini belirterek, yeni üst yönetimine başarılar diledi.
     Bekir Sami Acar ise yeni görevi dolayısıyla mutluluk duyduğunu belirterek, Grup olarak güçlü bir ekibe sahibiz. EWE Türkiye, dönüşen enerji piyasalarında yenilikçi iş modelleriyle mevcut güçlü konumunu daha ileri noktalara taşıyacaktır ifadelerini kullandı.
     Frank Quante de Acara yeni görevinde başarılar dileyerek, Sayın Acar ile EWE Turkey Holding üst yönetiminde birlikte çalışacak olmaktan memnuniyet duyuyorum. Oluşan yeni yönetimle EWE Turkeyi daha ileri noktalara taşıyacağımıza inancım tamdır değerlendirmesini yaptı.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel / İsmail İçer
     Yayıncı: Fazilet Özer
<< Önceki Haber EWE Turkey Holding üst yönetimine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER