EWE Türkiye şirketlerinde unvan değişikliği

EWE Türkiye şirketlerinde unvan değişikliği


KAYSERİ (A.A) - Türkiye doğalgaz sektörünün önde gelen firmalarından EWE, Türkiyedeki şirketlerini yeniden yapılandırıyor.
     Kayserigaz ve Bursagazın da bağlı bulunduğu EWE Turkey Holding A.Ş CEOsu Hasan Erbil Doyuran, yaptığı açıklamada, yapılanmanın sadece unvan değişikliğinden ibaret olmadığını, EWE Türkiye şirketlerinin, Türkiye enerji sektöründeki uzun vadeli hedefleri kapsamında farklı alanlarda büyüme stratejisinin ilk adımlarından biri olduğunu vurguladı.
     Doyuran, Çok kısa süre içerisinde doğalgaz ve enerji servis alanlarında önemli büyüklüklere ulaşılması ve gelecekte hedeflenen yeni yatırımların gerçekleştirilmesi amacıyla EWE Grubunun Türkiye faaliyetlerini düzenleyen ana şirket olan EWE Enerji A.Ş, yeni adıyla EWE Turkey Holding A.Şnin geliştirilerek bir holding yapısına dönüştürülmesi ihtiyacı duyulmuştur dedi.
     EWE Doğalgaz A.Ş, yeni adıyla EWE Enerji A.Ş Genel Müdürü Bekir Sami Acar ise şirketin unvan değişikliğinin hedeflenen elektrik toptan ve perakende satış faaliyetine yönelik bir adım olduğunu ve önümüzdeki dönemde doğalgaz ve elektrik portföylerinin aynı çatı altında yönetilmesinin amaçlandığını ifade etti.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldız / İsmail İçer
     Yayıncı: Abdullah Kıratlı
<< Önceki Haber EWE Türkiye şirketlerinde unvan değişikliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER