Eyüpspor

Eyüpspor-Altay maçı sonrasındaki gerginlik -Altay Kulüp Başkanı Hızlıok: İnşallah başka bir takımın başına bu tür üzücü olaylar gelmez


İZMİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Altayın başkanı Ömer Hızlıok, Eyüpspor maçı sonrasında çıkan olaylarla ilgili olarak, İnşallah başka bir takımın başına bu tür üzücü olaylar gelmez dedi.
     Hızlıok, AA muhabirine yaptığı açıklamada, centilmenliğin sadece maçta değil maç sonrasında da önemli olduğunu belirterek şöyle dedi:
     Biz 20-25 kişilik bir ekiple deplasmana gittik. Bunların 6-7 tanesi 1995 doğumlu çocuklar. Kendimizi korumaktan başka bir şey yapmadık. İstanbulun göbeğinde böyle bir olayın olması çok üzücü. Ben İzmir Emniyet Müdürlüğünü tebrik ediyorum. İzmire gelen misafir takımlara verdiği değeri biliyorum. Maç bittiğinde futbolcular sahayı centilmence terk etti. Olayları Eren Aydının ailesi kışkırttı. Sonra bize 100-150 kişilik grup saldırdı. İnşallah başka bir takımın başına bu tür üzücü olaylar gelmez.
     Dün oynanan ve 0-0 biten Eyüpspor-Altay karşılaşması bitimindeki olaylar sonrasında, Altaylı Serhat Akın, Serkan Akın, Metin Yüksel, Volkan Altın ve İsmet Kavuştu darp raporu almış, siyah-beyazlı ekip Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmuştu.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER