Ezineden kısa kısa

Ezineden kısa kısa -Kızılay Ezine Şubesinde denetleme


ÇANAKKALE (A.A) - Kızılayın Ezine Şube denetlendi.
     Kızılay Müfettişi İsmail Deveci ve Kızılay Çanakkale Şube Müdürü Sabri Özen, şubeye gelişlerinde Kızılay Ezine Şube Başkanı Birol Güngördü, yönetim kurulu üyeleri Zühtü Şansal Erdil, Sönmez Arslan ve Mehmet Balcı tarafından karşılandı.
     Birol Güngördü, denetim sonrası yaptığı açıklamada, göreve geldikleri 2011 yılından bu yana ilk defa denetimden geçtiklerini belirterek, Denetimimiz çok şükür başarıyla geçti. Bu dönem içinde Kızılayın amaçları ve genel merkezimizin talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştirmeye çalıştık. Çalışmalarımız esnasında özverili bir şekilde mesai harcayan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım başta olmak üzere, her türlü faaliyetimizde bizleri yalnız bırakmayanlara çok teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     -Ezine Tekvandospor Kulübünde kuşak terfi sınavı-
    
     Ezine Tekvandospor Kulübünün kuşak terfi sınavı yapıldı.
     Anafartalar Spor Salonundaki sınava Tekvando İl Temsilcisi Hasan Altunışık, Çanakkale Tekvando Hakem Komite Başkan Yardımcısı Kemal Aktaş ile antrenör ve sporcular katıldı.
     Kulübün antrenörü Sinem Çetin, sınav sonrası yaptığı açıklamada, sporcuların uzun ve yorucu geçen çalışmaların sonucunda girdikleri sınavı başarıyla atlattığını belirterek, Sporcularımızın heyecanlı, azimli ve disiplinli olmaları, onların bu spora verdikleri önemi ve ciddiyeti göstermiştir. Sınava 40 sporcuyla katıldık ve büyük başarı sağladık. Yaklaşık 10 gün sonra sınav sonuçları açıklanacak. Ne kadar zor şartlarda çalışsak da sporu yapmaya devam ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ezine / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Ezineden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER