Ezineden kısa kısa

Ezineden kısa kısa -Eğitimde Fatih Projesi ve Liderlik Forum Semineri düzenlendi


ÇANAKKALE (A.A) - Ezinede, Eğitimde Fatih Projesi ve Liderlik Forum Semineri düzenlendi.
     Ezine Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Murat Erdem ile Çanakkale İstiklal İlköğretim Okulu Müdürü Enes Ulu tarafından verilen, Ezine, Bayramiç, Ayvacık ve Bozcaadadan eğitim liderlerinin katıldığı seminerde, bilgisayar ortamında blog oluşturma, wikispaces, okul teknoloji planı gibi konularda bilgi verildi.
     Eğitim sonunda dijital ortamda sınav yapılarak, katılımcılara belgeleri verildi.
    
     -Ezine Kız Teknik ve Meslek Lisesinde rehberlik eğitimi-
    
     Ezine Kız Teknik ve Meslek Lisesinde, rehberlik eğitimi yapıldı.
     Çanakkale Anadolu Lisesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmeni Ersan Sert tarafından verilen seminere, okulun 9, 10, 11 ve 12nci sınıf öğrencileri katıldı.
     Öğrencilere, YGS ve LYSnin tarihi gelişimi, orta öğretim başarı puanının hesaplaması, yüksek öğrenime sınavlı, sınavsız geçiş uygulamaları ve meslek seçimi konularında bilgi verildi.
     Okul müdürü Sevinç Gökhan, seminerin verimli geçtiğini belirterek, Öğrencilerimiz eksik oldukları birçok konuda bilgi sahibi oldu. Bu tip eğitimleri dönem sonu ve sınavlar öncesi tekrarlayacağız dedi.
    
     -Ezine MYO öğrencileri Şeb-i Aruz etkinliğine katıldı-
    
     Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine (ÇOMÜ) bağlı Ezine Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, ÇOMÜ Ortak Akıl Topluluğu tarafından düzenlenen Şeb-i Aruz programına katıldı.
     Ezine MYO Ortak Akıl Topluluğu Başkanı Ali Şen, okullarının ÇOMÜ bünyesinde düzenlenen tüm etkinliklere yoğun katılım sağlayarak meslek yüksekokulları arasında yıldızlaştığın söyledi.
    
     Muhabir: Ezine / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Ezineden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER